Programma

Beste collega van ATO Scholenkring

ATO-Scholenkring streeft ernaar dat alle kindcentra en de ATO-organisatie als geheel professionele leergemeenschappen zijn. Een belangrijk kenmerk van zo’n lerende organisatie is gedeeld leiderschap, waarbij elke medewerker een professionele bijdrage levert aan en zich verantwoordelijk voelt voor het collectief resultaat dat de leergemeenschap behaalt.
 
Graag willen we je uitnodigen voor de ATO-personeelsmiddag op woensdag 5 oktober 2016 met als titel Van en met elkaar leren.
 
De middag is gevuld met workshops en presentaties rondom dit thema, die worden gegeven door enthousiaste ATO collega's en door deskundige sprekers. Daarnaast hebben we Omdenken uitgenodigd om jullie allemaal in een Omdenkclinic kennis te laten maken met het Ja-en-denken.
 
De middag wordt afgesloten met een borrel in de Kentering in Rosmalen. We hopen jullie daar te ontmoeten maar hopen vooral dat jullie elkaar ontmoeten en verdere contacten leggen om verder mét en van elkaar te leren.
 
Wij wensen je een inspirerende middag toe.

College van Bestuur ATO-Scholenkring
Hans Tijssen en Ankie de Laat

Programma

Schrijf je voor woensdag 28 september in! En doe het snel, want per workshop is het aantal plaatsen beperkt.

13:30 uur – inloop op locatie waar jouw eerste workshop wordt gegeven

14:00 uur – eerste workshopronde

14:45 uur – wisseling van locatie

15:15 uur – tweede workshopronde

16:00 uur – borrel op de Kentering

Inschrijven

Iedereen volgt de Omdenkclinic en daarnaast volg je één keuzeworkshop. Wil je voor deze keuzeworkshop bij het inschrijven drie voorkeuren doorgeven. Maak bij Workshops je keuze en ga daarna naar Inschrijven.

Schrijf je voor woensdag 28 september in! En doe het snel, want per workshop is het aantal plaatsen beperkt.

Op maandag 3 oktober ontvang je jouw persoonlijke programma per mail (inclusief locaties en tijden)